Mer om oss

Salix började vi att odla 1986. Den var från början tänkt till energiskog men det visade sig att pilskotten var mer efterfrågade för tillverkning av flätade hägn och trädgårdskonst. 1997 blev vi inviterade till Skansen där vi gjorde ett levande hägn och en lövhydda. Ett lågt hägn av torkade pilskott som fick inhägna odlingssängarna vid Skogaholms Herrgård på Skansen blev också gjort. På Fredriksdals trädgårdar i Helsingborg har vi uppfört en berså av levande pilskott och vid trädgårdsdagarna på Sofiero har vi medverkat ett par gånger och visat vårt material. Under årens lopp har vi fått många nöjda kunder som sprider kännedom och gör levande reklam för våra pilskott. Tack för det!

Sommaren 2008 var utbyggnaden av vårt nya Bed & Breakfast klart. Det gamla häststallet förvandlades totalt och vinterbonades och byggdes om till två dubbelrum och ett enkelrum med gemensamt entrérum och ett gemensamt fullt utrustat pentry från hösten 2008. Här kan vi ta emot upp till åtta gäster samtidigt om extrabäddar sätts in. Alla rum har satelit TV.

STRÖPRODUKTER är från och med september 2012 återförsäljare av pellets som tillverkas på Forssjö AB. Pelletskvalitetet uppfyller kraven enligt Svensk standard SS 18 71 20, grupp 1

Säljer även Spannfod AB hundfoder ex Mästers komplett, Mästers Jakt och Mästers extra+

Österby Västra Strö | 24192 Eslöv | Tel/Fax +46 413 545027 | Mob +46 708-133486 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.